all wordpress blogs' css is not working and no images displayed

  • Author
    Posts
  • #1253326

    saungemak
    Member

    I noticed that since yesterday, all my wordpress sites are not displaying correctly (css is not loading and no images displayed). Even wordpress.com and wordpress.org won’t display correctly. All wordpress blogs won’t display correctly. Even as I type now, this forum page is not displaying correctly. I tried to clean cache and cookies, even changed computer and different browsers, but it didn’t solve the problem. I am wondering if this happens to everyone all over the world or just to me. Your advice will be greatly appreciated. Thanks.

    #1253577

    ryancowles
    Staff

    Hi There,

    Both WordPress.com and WordPress.org are loading correctly for me (and others I assume – otherwise we’d be in over our heads with support requests!). That means the issue is most likely isolated to your computer or internet connection.

    What is the quality of the connection that you are on? Have you noticed other websites loading slow or incorrectly?

    #1253618

    saungemak
    Member

    Hi, everything has already back normal now. Other website was loading correctly when I had the problem with wordpress.com and wordpress.org. Thank you for your response.

    #1253619

    ryancowles
    Staff

    I’m glad to hear that things seem to be working correctly! Happy blogging :)

The topic ‘all wordpress blogs' css is not working and no images displayed’ is closed to new replies.