Almost all the features images from posts are gone, need help please

  • Author
    Posts
  • #862732

    vladghenghea
    Member

    Dear WordPress team,
    Community members,

    I have a problem that I don’t know how to solve it, i tried everything. More then a few months everything worked well, including yesterday but today when I checked almost all of the features images from posts were gone. Even if the images are shown in post-edit-page, after the page is published the feature image is gone.
    I tried removing the feature images from the posts, re-replace it, it doesn’t show at all. I tried creating new posts with new feature images and is the same.

    All I know I did was to activate the Akismet plugin to protect the blog from spam.
    Could it be because of this, can anybody help?

    A link to the blog can be viewed here, I am suing a modified Deep Focus theme powered by WordPress:
    http://www.cg-underworld.org/artwork/

    Thank you

    #862838

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #862841

    vladghenghea
    Member

    I am sorry, I thought I posted in the support section, can this topic be moved if possible

    #862842

    timethief
    Member

    This support forum is only for blogs hosted at WordPress.com and your site is not a WordPress.com hosted site. Your question is about a self-hosted WordPress install and you’ll find help at the WordPress.org forums. http://wordpress.org/support/

    #862845

    timethief
    Member

    WordPress.com and WordPress.org are completely separate sites.
    http://support.wordpress.com/com-vs-org/
    We cannot move threads between them so you must copy and paste.

    #862860

    vladghenghea
    Member

    Thank you for the help and info timethief, I will ask the help on that site then

    #862868

    timethief
    Member

    You’re welcome and best wishes to you.

The topic ‘Almost all the features images from posts are gone, need help please’ is closed to new replies.