Article images not working

  • Author
    Posts
  • #1053245

    Hallo all!

    All of a sudden, the article images on our site, http://www.chansonkritik.de aren’t working anymore. All the other images (inserted in the posts) are showing properly, only the article pictures (and pictures in the slider) don’t work anymore. They are working in general, they have been properly uploaded, as we can see them. (Also, the articles are shown differently in different browsers.)
    Deleting and uploading them again hasn’t brought any change.
    We aren’t hosting on wordpress.com, but our host server is working.
    We recently updated to version 3.4.2, don’t know whether the problem is connected to that, but I don’t think so.
    We’re using the “Feather” Theme by Elegantthemes.
    We’d need fast help please! :-/

    The blog I need help with is www.chansonkritik.de.

    #1053349

    supportbot
    Member

    The blog you specified at http://www.chansonkritik.de does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

The topic ‘Article images not working’ is closed to new replies.