Backdating posts breaks permalinks

  • Author
    Posts
  • #1073318

    hoo7
    Member

    I create a post, and backdate the scheduled publish date. The permalink reflects the scheduled backdate (using the /year/month/postname structure). I publish the link. When I enter the permalink into the browser, I get a page not found error. When I click on post links on the blog’s front page, I get the same error.

    Found out that multi-site has some weird thing set up with appending /blog/ to permalinks. Deleting that resulted in same errors. Changing /blog/ to /post/ also resulted in same errors.

    I want posts to have a /year/month/postname structure. I’ll settle for a /post/year/month/postname structure. Do I have to reinstall WordPress?

    #1073397

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #1073399

    auxclass
    Member

    Found out that multi-site has some weird thing set up

    Means you are in the wrong forum – you need to make friends at WordPress.ORG -see above for more info

The topic ‘Backdating posts breaks permalinks’ is closed to new replies.