Black Box instead of Video Image

  • Author
    Posts
  • #473101

    I have a blog and I’m trying to include a video in the post. I am able to post my video using the code provided by http://www.ShareItVideo.com but when the video is in the blog…it’s just a black box. What I’d like to see is an image with the little triangle (similiar to what it looks like on Facebook) Here’s a link to the post http://studiobportraits.com/blog/?p=991

    Appreciate any help.

    #473354

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #473376
    #473380

    timethief
    Member

    @studiobportraits
    Hello there. That blog is not a free blog that’s provided by wordpress.com and being free hosted by wordpress.com. Those are the only blogs we provide support for here.

    All those who have blogs being web hosted by any host other than by wordpress.com must post to this forum. > http://wordpress.ORG/support/

    For more clarity read > http://support.wordpress.com/com-vs-org/

The topic ‘Black Box instead of Video Image’ is closed to new replies.