Blank emails

  • Author
    Posts
  • #848623

    spottylover
    Member

    Whenever I update my blog and an email goes out, it arrives blank.

    I’m not the only one this is happening to as people are complaining to me.

    I use IE, and it is only wordpress emails as other emails are working just fine.

    The blog I need help with is spottylover.wordpress.com.

    #848874

    timethief
    Member

    Hello there,
    Please report your issue directly to Staff when they reactivate the support link tommorow.

    #849106

    onedotadvice
    Member

    I just started getting this same problem yesterday (4-4-12). In addition to that, when I logged into my account, I could see me typing my username but the password box didn’t even show the ********* as I typed the password. It took what I typed and let me in but I never saw anything.

    Does anyone know the cause of these issues? And what is the projected fix time.

    #849107

    onedotadvice
    Member

    Another problem that may be related that just started happening yesterday was this. When I go to a WordPress blog, many of the lines of text are either overlapping each other or are only showing half letters. Clearly, WordPress needs to look into these issues and soon!

    #849108

    timethief
    Member

    when I logged into my account, I could see me typing my username but the password box didn’t even show the ********* as I typed the password. It took what I typed and let me in but I never saw anything.
    Does anyone know the cause of these issues? And what is the projected fix time.

    This is not an issue. WordPress.com uses cookies to keep track of commenters so if someone makes a comment on your blog, the next time they come to your blog, unless they have cleared their cookies, WordPress.com will recognize them and complete the details for them. No one else will be able to view those details. The next person who comments will see blank fields. Commenters will not see each other’s details.

    #849109

    timethief
    Member

    What I said above also applies to you. You are logged into WordPress.com and the software is recognizing you and completing the details for you. No one else will be able to view those details.

    #849110

    timethief
    Member

    When I go to a WordPress blog, many of the lines of text are either overlapping each other or are only showing half letters.

    That sounds to me like it’s most likely an issue at your end of things. These are the troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise:
    clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    using the browser with all extensions or add-ons disabled
    updating the browser to the latest stable vesrion (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/
    confirming third party cookies is enabled http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=61416
    confirming JavaScript is enabled http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654
    trying another browser like Firefox or Safari
    resetting your router and modem and oing a restart

    #849111

    timethief
    Member

    @onedotadvice
    Has your readers not receiving emails of your post issue been resolved or not?

    #849112

    onedotadvice
    Member

    Timethief: Your response about “WordPress.com uses cookies to keep track of commenters so if someone makes a comment on your blog, the next time they come to your blog, unless they have cleared their cookies, WordPress.com will recognize them and complete the details for them.” does not apply to the issue I was describing.

    Here it is again: It’s not when someone comments. It’s when I log into my own WordPress account and get the basic login window with the username and password. Before yesterday, when I would type in my username and password, I would see the black dots or *** in the password box. Now I don’t see anything as I type in the password box. HOWEVER, I just tried logging in on IE instead of Safari and now I do see the black dots as I type in my password so I’ll see what happened with Safari. This issue had NOTHING to do with other people seeing my details as you suggested. That’s just silly.

    Maybe the other issues are also related to Safari however, I have not changed anything in that browser at all so whatever happened was caused by something other than user input. But I will go through the motions and your suggestions and see if I can solve this issue myself.

    #849113

    timethief
    Member

    What I said above also applies to you. You are logged into WordPress.com and the software is recognizing you and completing the details for you. No one else will be able to view those details.

    WordPress.com uses cookies to keep track of logged-in users unless they have cleared their cookies, WordPress.com will recognize them and complete the details for them. No one else will be able to view those details.

    #849114

    onedotadvice
    Member

    Just in case there was still some confusion about my issue, it was exactly the same as Spottylover posted here on March 18.

    “Whenever I update my blog and an email goes out, it arrives blank.”

    This was the bigger issue but you didn’t address that.

    #849115

    timethief
    Member

    P.S. I have flagged this thread for Staff attention just in case there’s something I’m missing here. Please be patient while waiting for a Staff response.

    #849116

    timethief
    Member

    Thanks so much for replying to my question above here > @onedotadvice
    Has your readers not receiving emails of your post issue been resolved or not?https://en.forums.wordpress.com/topic/blank-emails?replies=12#post-858527

    When Staff enter these threads they will respind to you on that as well.

    #849117

    onedotadvice
    Member

    The issue isn’t about people not receiving emails of my posts.

    The problem is that when I receive an email from ANY WordPress blog including my own, the emails all come in blank to ME.

    Is there a way to attach a screen shot? I’ll be glad to do that so someone can see the problem.

    #849118

    timethief
    Member

    Yes, screenshots are very useful. Please take a screenshot of it upload it into your Media Library so Staff can view it there.

    #849119

    macmanx
    Staff

    Once you have uploaded the screenshot, please let us know.

    #849120

    onedotadvice
    Member

    Okay, I just took a screenshot of two blogs emails that came in yesterday and today. One if from another blog I’m subscribed to and the other is from my own blog.

    They’re uploaded to my Media Library on my OneDotAdvice blog. As you can see, both of the emails are blank. No text, no graphics, no nothing.

    Clearly there is an issue and when I Googled this problem, it’s not the first time this has happened to people. I found the same problem last Sept. 2011 and then again on this board with Spottylover’s post from March 18, 2012.

    There is an issue somewhere. Hope someone can look into this and offer a solution.

    #849121

    onedotadvice
    Member

    2 are in my Media Library. Thanks.

    #849122

    macmanx
    Staff

    Hm, that’s definitely a rendering error in the application, not a problem on this end.

    Can you please check in webmail (if you have access), or a different email client, like Thunderbird?

    http://www.mozilla.org/en-US/thunderbird/

    #849123

    onedotadvice
    Member

    I just checked the webmail for my email account and the blog email as text but no image. Since I don’t use webmail normally, I don’t know if images ever show up there. All my email comes to my desktop using Windows Live Mail.

    If it’s something with that program, I haven’t changed anything. The computer is only 3 weeks old so it would be odd that it’s something in Windows Mail causing this because the other issue is this:

    When I would go directly to my blog or my sister’s blog (cndesigns.wordpress.com), both would have text overlapping or some lines would show only half words. That was using Safari. Now I just went to hers again using IE and it’s completely blank except for her name at the top. Using Safari, it’s fine.

    I uploaded a screenshot of that also just now so you can look at it.

    I’m thinking that something happened with my video driver. Any ideas if that could cause all of these issues?

The topic ‘Blank emails’ is closed to new replies.