Blog doesn’t load after reloading files

  • Author
    Posts
  • #187947

    bigalpha
    Member

    http://www.clarksvilleultimate.org

    I took all the files my server and pulled them to my desktop. I re-uploaded the files to my server. It didn’t work. (I actually think that’s an understatement). Now my blog comes up with an error message. Why did my process not work? Also, is this fixable?

    THanks.

    “imer_stop() { $mtime = microtime(); $mtime = explode(‘ ‘, $mtime); $time_end = $mtime[1] + $mtime[0]; $time_total = $time_end – $this->time_start; return $time_total; } /** * Wraps fatal errors in a nice header and footer and dies. * @param string $message */ function bail($message) { // Just wraps errors in a nice header and footer if ( !$this->show_errors ) { if ( class_exists(‘WP_Error’) ) $this->error = new WP_Error(‘500’, $message); else $this->error = $message; return false; } wp_die($message); } } if ( ! isset($wpdb) ) $wpdb = new wpdb(DB_USER, DB_PASSWORD, DB_NAME, DB_HOST); ?> te)) add_post_meta($post_id, ‘_wp_page_template’, $post->page_template, true); clean_page_cache($post_id); global $wp_rewrite; $wp_rewrite->flush_rules(); } else { clean_post_cache($post_id); } } ?>> nction wp_prototype_before_jquery( $js_array ) { if ( false === $jquery = array_search( ‘jquery’, $js_array ) ) return $js_array; if ( false === $prototype = array_search( ‘prototype’, $js_array ) ) return $js_array; if ( $prototype < $jquery ) return $js_array; unset($js_array[$prototype]); array_splice( $js_array, $jquery, 0, ‘prototype’ ); return $js_array; } add_filter( ‘print_scripts_array’, ‘wp_prototype_before_jquery’ ); ?> WHERE term_taxonomy_id = ‘$term'”); } } ?> nction_exists(‘hash_hmac’) ) { return hash_hmac(‘md5’, $data, $salt); } else { return md5($data . $salt); } } endif; ?> ?> and initialized. do_action(‘init’); ?>
    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /homepages/21/d219466850/htdocs/wp-includes/wp-db.php:424) in /homepages/21/d219466850/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 390″

    #188195

    trent
    Member

    Afraid you are in the wrong forums! You need to ask over in the forums at http://wordpress.org/support/ as this forum is only for blogs hosted at wordpress.com! There are plenty of people that can help you there!

    Trent

    #188196

    bigalpha
    Member

    Whoops, you are right. Sorry about that trent.

The topic ‘Blog doesn’t load after reloading files’ is closed to new replies.