Blog out of whack (code corrupted?)

  • Author
    Posts
  • #786144

    suave9612
    Member

    Hey, I just realized my blog is very messed up. I don’t do any of my own coding except for basic hyperlinks via widgets. What’s going on with my site?

    The blog I need help with is jredatabase.com.

    #786251

    suave9612
    Member
    #786254

    timethief
    Member

    I’m using Firefox 9 and viewing a normal display.
    1. How are you connecting to the internet and to WordPress.com? The way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems.

    2. Are you using http:// or https:// see http://en.support.wordpress.com/https/ You can try using the opposite.

    3. Exactly which browser and version of it are you using?

    4. Have you tried clearing your browser cache and cookies? http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    5. Is your browser version up to date? You can upgrade any browser version here. http://browsehappy.com/

    6. Do you have another browser you can try?

    #786266

    suave9612
    Member

    Thank you. I was also using Firefox 9.0.1 but after realizing it was simply a browser problem (loaded fine on Safari and IE) I re-installed it and now all is well.

    Again, thank you!

    #786267

    timethief
    Member

    You’re welcome and best wishes with your blog.

The topic ‘Blog out of whack (code corrupted?)’ is closed to new replies.