blogs are not piblished in the reader themes

  • Author
    Posts
  • #1117954

    wallpaper43
    Member

    After publishing a blog it is only listed in the Reader under ‘Blogs Follow’, but it is not listed in the reader under each theme tagged. Doesn’t work since approx 2-3 weeks.
    I already checked the Firefoyx browser and I used another PC ( MAc and Win as well).

    Thanks for your kind support.

    The blog I need help with is wallpaper43.wordpress.com.

    #1118064

    timethief
    Member

    Will you please check out the reasons for non-appearance here?
    http://en.support.wordpress.com/topics/#missing-posts If you have assigned too many Categories/Tags to your posts, then you need to edit and delete. http://en.support.wordpress.com/posts/edit-posts-screen/ After removal note it may take several days for your posts to begin displaying there.

    P.S. I tagged this thread for Staff follow-up so please subscribe to it as you will then be notified when they respond.

    #1118089

    wallpaper43
    Member

    Thanks for your quick response. I checked the support page. Everything seems to be ok. But I’m not able to see any ‘privacy’ button or tab in the ‘settings’ menue.
    I’m absolutely aware, that in most cases the error is sitting in front of the monitor, but I’m really to able to find such a privacy option.
    Thanks a lot!

    #1118226

    zandyring
    Staff

    wallpaper43,

    It appears that one of your posts (that is now deleted) had an affiliate link in it to webmasterplan.com. So your blog was auto-flagged; once that happens, your topics won’t show up in the Reader. I’ve reviewed your site, and reset the flag, so you should start appearing in the Reader again.

    Cheers!

    #1118241

    wallpaper43
    Member

    Thanks a lot for your kind support! I’ll check. Have a good day!

    #1118243

    zandyring
    Staff

    Glad to help!

The topic ‘blogs are not piblished in the reader themes’ is closed to new replies.