Need help? Check out our Support site, then

Blogs not appearing properly on external website

  1. thomasbridge876004130


    I wonder if someone can help me.

    I have two accounts on WordPress and run blogs with multiple authors for my company. Recently one of the blogs has started to function incorrectly, whilst all of my other ones remain the same.

    Our website is, where all our blogs are posted from WordPress onto the website, and the particular blog on our website that doesn't work is The most recent post should be one from 26th September 2013, and all the posts should be from Annaliese Rogers, but on some computers in my office this is not the case - soemtimes it will be correct, as above, but sometimes it will show the last post as being in May of this year or it will also include posts from other authors.

    I have tried using multiple browsers and multiple computers in my office, but still some people's computers will see the correct blogs and some will not. This issue has also not been happening with anyone else's blog - purely with Annaliese's.

    Please can anyone offer any suggestions?

    Thanks very much,


    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic