box.net uploading trouble

  • Author
    Posts
  • #109357

    lelevation
    Member

    Hi all!
    I succesfully embed my Box.net widget, following the instructions in the FAQ section. Unfortunately I cannot upload any file from the widget sidebar, ’cause I cannot type the “@” sign in the e-mail form… (and this happens only to me in the WP-Box.net widget sidebar)
    Any suggestion?
    Thanks in advance.

    #109545

    drmike
    Member

    Um, where specifically are you typing the ‘@’ symbol? What page are you looking at when you try typing this? What is preventing you from typing it?

    edit: I just did a text and I see wher you enter the @ key over on box.net’s site and it worked for me in IE6 without issue.

    #109864

    lelevation
    Member

    I think it’s a Firefox trouble: the “@” symbol appears correctely when I use IE6. Firefox doesn’t allow me to type “@” in the log-in form of box.net widget in the side bar. Instead of “@” appears “ò” (in my pad the “@” symbol is associated to alt gr+ò).

    #109865

    timethief
    Member

    Re: keeping the @ in links
    Is this helpful? http://faq.wordpress.com/2007/03/29/keeping-the-in-links/

    #109866

    lelevation
    Member

    Unfortunately not. I’ll solve copying and pasting “@” from another page…
    Thanks to all!

    #109867

    timethief
    Member

    I’m glad to hear you solved this and that you shared how you did that – copying and pasting “@” from another page.
    Happy blogging :)

The topic ‘box.net uploading trouble’ is closed to new replies.