Bug on my website?

  • Author
    Posts
  • #848696

    Hi all
    I put some of the pages of my blog protected with password but when I go to page preview I still can see all the content. Even still when I log out! What may be the problem?

    thanks

    The blog I need help with is moneyinvestfx.wordpress.com.

    #848911

    timethief
    Member

    That should not be happening. Will you please log out, shutdown and reboot your computer, and then check your blog as if you are visitor again.

    #848915

    raincoaster
    Member

    It’s probably because your computer is storing the cookie. Other people won’t be able to see it unless you let them use your personal computer.

    #848944

    Hi all i am having the same problem with the protected pages still being visible. Do you think it is down to cookies or is there another problem that might be occuring.

    #848945

    justjennifer
    Moderator

    Have you done as timethief suggested above?

    That should not be happening. Will you please log out, shutdown and reboot your computer, and then check your blog as if you are visitor again.

    #848955

    anarkidiri
    Member

    @eaglesnestspain

    Clear your browser history and cookies, or you can also use one of third party apps like ccleaner to clean your browser caches.

    #848964

    Thanks all!
    It was cookies problem. Now that I cleaned everything and rebooted PC it works perfectly fine ;) You may put [resolved] to this one.
    Cheert

    #848965

    justjennifer
    Moderator

    @eaglesnestspain Glad that worked for you. Clearing cache and cookies solves a multitude of problems. Cheers!

    #849022

    Thanks everyone…..all working good. Many thanks

The topic ‘Bug on my website?’ is closed to new replies.