Can you help with "Load more posts" issues?

  • Author
    Posts
  • #1061388

    joshnay
    Member

    Many readers are reporting trouble when clicking the “Load more posts” button on the home page of my website. I have had the same issue.

    After clicking the “Load more posts” button, the page will go blank (and it looks like it’s trying to load a full-page ad from doubleclick.net) and will continually act like it’s loading, but will not display the page at all. It will remain blank, preventing users from being able to see additional posts.

    I don’t know how long this issue has been occurring. I only heard about it today from a few users. However, it seemed to work about a week ago just fine when I tested it then.

    I am currently using Firefox beta 17, but I’ve also tested Internet Explorer 9 and 10, both of which have the same issue.
    Blog url: http://trutowr.wordpress.com/

    The blog I need help with is trutower.com.

    #1061653

    timethief
    Member

    Thanks for reporting this issue. I’ve flagged this thread for Staff attention.

    #1061685

    macmanx
    Staff

    Sorry for the trouble, we’re looking into this.

    #1061692

    joshnay
    Member

    Thank you

    #1061731

    macmanx
    Staff

    We’re working on this now, but we’ll need to temporarily deactivate your ads while we fix this.

    #1061732

    macmanx
    Staff

    You’re all fixed up now, sorry for the trouble!

    #1061735

    joshnay
    Member

    Thank you! I appreciate it! :)

    #1061737

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

The topic ‘Can you help with "Load more posts" issues?’ is closed to new replies.