Cannot change a ratings custom image once set (WordPress bug?)

  • Author
    Posts
  • #730148

    tandava108
    Member

    Hi,
    I set a custom image for my blog ratings, following the instructions on the support page. This worked fine, only there was a one-pixel error in one of the images that makes it jump when setting the ratings. I decided to fix this and use different images for posts, pages, and comments.

    Unfortunately changing the image URL does not work. It shows the new images in the preview but when you save it goes back to the old one. I have tried deleting cache and cookies, and tried on Firefox 7.0.1 and Chrome. I am beginning to think that this is a bug in WordPress. Does anyone else know of this or have a work-arround?

    The blog I need help with is western-hindu.org.

    #730398

    tandava108
    Member

    bump – as support seems to be unavailable

    #730399

    tandava108
    Member

    OK something weird has happened. They have changed overnight despite the dashboard going back to the old image and the blog showing the old image yesterday. Only one of them is wrong at the moment, and I have tried changing it again – it looks as though it hasn’t worked but I guess I’ll wait and see again!

    #730400

    wordtickler
    Member

    Flush your browser cache? Have you checked how it looks in another browser?

    #730402

    tandava108
    Member

    As I said:

    have tried deleting cache and cookies, and tried on Firefox 7.0.1 and Chrome.

    #730415

    tandava108
    Member

    The other image has now changed too. This is definitely a bug (I have tried multiple PCs and browsers, and cleared cache) but not a serious one once you know about it.

The topic ‘Cannot change a ratings custom image once set (WordPress bug?)’ is closed to new replies.