cannot upload/insert images into new post

  • Author
    Posts
  • #470627

    When I upload images for my blog, I get a white empty box where the image should be. The thumbnails are not showing up in the uploader either. I have tried both ways offered to upload….flash loader and the browser. Anyone else having this problem?

    #470863

    timethief
    Member

    @juliesaccount
    G’day to you. I’m sorry but we cannot even begin to try and help until you post the URL for the blog in question starting with http:// Will you do that now please?

    #470882

    Sorry about that! I have been busy trying to get things fixed but have not found a solution.

    http://www.shortstoriesphotography.com/blog/

    #470883

    This is a WordPress blog with a Prophoto theme.

    #470885

    timethief
    Member

    @julie
    That’s not a free blog from wordpress.COM that’s being free hosted by wordpress.COM. You are posting to the wrong support forum and we cannot help you here at wordpress.COM with that wordpress.ORG install as we run on different software. You must post to this forum to get support for that blog > http://wordpress.ORG/support/

    See here for more clarity> http://support.wordpress.com/com-vs-org/

    #470890

    Thanks so much! I went to the Prophotoblog site and finally found my answer. I appreciate your time.

    #470891

    timethief
    Member

    I’m glad to here you got help. You’re welcome and best wishes for happy blogging. :)

The topic ‘cannot upload/insert images into new post’ is closed to new replies.