Need help? Check out our Support site, then

Can't access my blog after updating plug-in

  1. When I went onto my blogs dashboard this morning, there was an update waiting for 'page-links-to-page' which I did an automatic update on. Seems to have worked and then a little while after closing my dashboard I went back to look at something via dashboard and now have no access to it (or my blog). I end up with the following error message 'Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /nfs/c07/h01/mnt/102885/domains/ on line 29'.
    I'm not a programmer at all (someone else built it when they built my website). The blog has always tied into one of my tabs on my website (as well as function separately as a blog). I can't access the blog thru my website, not does it show up when I try to access thru WordPress. The website is and the blogs direct should be
    Any suggestions? Can I revert back to prior to the update? Is there a simple way of fixing this (and again, i'm not a programmer so be kind!).

    The blog I need help with is

  2. The blog you specified at does not appear to be hosted at

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. I believe the blog was created thru .com (not .org) and the address was changed to be part of the website. if you visit the blog address:, you'll probably receive the error code.

  4. I believe the blog was created thru .com (not .org)

    ...which means you should follow the friendly supportbot's advice and ask your question on the forums.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic