Can't create links with Visual Editor

  • Author
    Posts
  • #577839

    kashnyc
    Member

    I cannot create a link using the Visual Editor. The button is frozen.

    Also, I can not modify the date/time the post is published. This button is frozen.

    #577946

    timethief
    Member

    We can’t help by providing site specific answers until you post a complete and clickable link to the blog in question starting with http://

    #577950

    theianfox
    Member

    I had a strange quirk a couple of weeks ago creating links in the visual editor, I could do it in Chrome but not Firefox.

    I ended up re-installing Firefox.

    Try doing it in another browser first. If it works in that browser, then you need to do a re-install.

    #577969

    timethief
    Member

    There have been previous quirks and in those cases IE7 was problematic.

    #578203

    kashnyc
    Member

    The blog in question is http://www.findmyhosting.com/news

    It opening it in other browsers and that did not help either. I deleted all of my plugins and that also did not help.

    #578204

    timethief
    Member

    @kashnyc
    I’m sorry but that blog is not a free blog from and being free hosted by wordpress.COM so we cannot help you with it. You are posting to the wrong support forum. The correct support forum for your software is here. > http://wordpress.ORG/support

    For more clarity please read the sticky post at the head of this forum.
    https://en.forums.wordpress.com/topic/please-read-me-first-before-posting?replies=1

    #578205

    kashnyc
    Member

    Thanks you!

    #578206

    timethief
    Member

    You’re welcome. :)

The topic ‘Can't create links with Visual Editor’ is closed to new replies.