can't publish post; connection resets

  • Author
    Posts
  • #610636

    mbadenoo
    Member

    I’m connected to internet, can login to dashboard, approve comments, publish my own response to comments, edit a draft post… But every time I try to ‘save draft’ or ‘publish’ my latest post, there’s a long delay and ultimately a message saying ‘The connection to the server was reset while the page was loading.’

    I’ve tried in Firefox and IE.

    Thanks for any help!

    The blog I need help with is gapsguide.com.

    #610779

    timethief
    Member

    Will you please post and active link starting with http:// to the blog in question?
    Which versions of IE and Firefox did your try please? Have your tried any troubleshooting?
    You could have a browser issue so try changing your browser settings, refreshing the page, or clearing the browser cache and cookiesinstructions for specific browsers.

    #610797

    mbadenoo
    Member

    Thanks so much, timethief. I just a day or so ago upgraded to Firefox 4 (not liking it), maybe that’s triggering the issue. Thanks to your note, I did clear my cache, etc, and then it worked. I have to clear the cache every single time I want to edit and republish the post, but I’m glad to be able to get stuff up at all. Thanks!!

    #610802

    timethief
    Member

    I’m sorry this is happening to you. Browser are notorious for hanging onto cached data so this routine comes with the territory of blogging. I have my Firefox browser set so that every time I exit the internet my cache and cookies are cleared automatically. May I suggest that you do the same?

    P.S. I have not upgraded to Firefox 4.0 as I heard others have issues with it.

The topic ‘can't publish post; connection resets’ is closed to new replies.