Can't reconnect my blog!

  • Author
    Posts
  • #3020340

    powhughes
    Member

    Button popped up in upper right corner of page that said i needed to disconnect my blog. Clicked disconnect…mistake. Now I cannot reconnect!

    My blog is : http://www.sassyquilter.com/

    #3020473

    timethief
    Member

    Hello there,

    I’m sorry but you are posting to the wrong support forum.

    sassyquilter.com is hosted by Dreamhost
    Nameservers
    ns2.dreamhost.com
    ns3.dreamhost.com
    ns1.dreamhost.com

    This is wordpress.COM support and that site is not on our servers. We do not provide support for local installs of wordpress.ORG software, or for wordpress.ORG software installs on paid hosting, linked to wordpress.COM accounts with the Jetpack plugin so they display on the My Sites wordpress.com account page. However, about 30% of those who post here every day are posting to the wrong support forum and must be redirected to the correct support forum.

    WordPress.COM and WordPress.ORG are completely separate and have different username accounts, logins, features, run different versions of some themes with the same names, and have separate support documentation and separate support forums. Read the differences here http://en.support.wordpress.com/com-vs-org/

    wordpress.org support
    The wordpress.ORG support forum is at http://wordpress.org/support. The wordpress.ORG login link is here https://login.wordpress.org/ If you do not have an account yet then click Create an account https://login.wordpress.org/register/ and if you have lost an account password click Lost password? https://login.wordpress.org/lostpassword/
    WordPress.org support docs are at https://codex.wordpress.org/Main_Page
    See also https://apps.wordpress.org/support/ for app support.

    Jetpack support
    Some Jetpack solutions are here http://jetpack.com/support/
    Others are in the Jetpack support forum at WordPress.org
    http://wordpress.org/support/plugin/jetpack
    However, if help cannot be found at either one then they can file a Jetpack support ticket here > http://en.support.wordpress.com/contact/?jetpack=needs-service

    #3020474

    keegansingh
    Member

    Hi There,

    It looks like your site is a self-hosted version of WordPress.ORG. This Forum is for WordPress.COM sites.

    For information on the differences between WordPress.com and WordPress.org : https://en.support.wordpress.com/com-vs-org/

    You can get help with your issue at the WordPress.org forums here – https://wordpress.org/support/forums/ . Don’t forget to login or register in order to post.

    #3020475

    keegansingh
    Member

    Hi There,

    It looks like your site is a self-hosted version of WordPress.ORG. This Forum is for WordPress.COM sites.

    For information on the differences between WordPress.com and WordPress.org : https://en.support.wordpress.com/com-vs-org/

    You can get help with your issue at the WordPress.org forums here – https://wordpress.org/support/forums/ . Don’t forget to login or register in order to post.

    #3020644

    powhughes
    Member

    My blog is self hosted, but on the WordPress.com site is where I create my posts. And where I disconnected my blog. Under my profile there I have no sites listed? Maybe I need to contact dream host?

    #3020645

    keegansingh
    Member

    Hi there,

    Could you share the name of your WordPress.com blog so we can help?

    Could you confirm that you can log into your WordPress.com account with this link – https://wordpress.com/me

    It sounds like you disconnected your .org site from your account via jetpack. You can add your self-hosted website back to your WordPress.com account by going to your dashboard link(above) and clicking my sites → add new site. There you will see an option to add a self hosted site via jetpack.

    Please let me know if this helps.

    #3020648

    powhughes
    Member

    I clicked the link and I am logged in. When click on my sites it prints me to start a new one. No other options. My mobile WordPress app still says I have a site, but will not let me add to a post. I get the message: API calls to this blog have been disabled.

    #3020650

    powhughes
    Member

    Also on my mobile app I get the option to add self hosted site. But not on computer.

    http://www.sassyquilter.com

    #3020656

    keegansingh
    Member

    While you wait for staff, can we check to see if there are any browser issues affecting your ability to see the menu?

    Can you try force refreshing your page to see if that solves the issue? You can force refresh by hitting the keys below –

    – Windows: Ctrl + F5
    – Mac: Command + R
    – Linux: F5

    If that doesn’t work, please try clearing your browser cache. You can learn how to clear your specific browsers cache by following these steps – https://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clearing-your-browser-cache 

    Please check this page to see if you have javascript enabled – https://enable-javascript.com/

    Hopefully, one of these will allow you to add your self-hosted site via the jetpack option.

    You can learn about other browser issues here in the support docs here – https://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #3020657

    keegansingh
    Member

    Also, please try to reinstall Jetpack from your self-hosted site. You can read how to install Jetpack on a self-hosted site here – https://jetpack.com/support/installing-jetpack/

    #3020667

    powhughes
    Member

    Reinstalling jetpack worked! Thanks so much! Lifesaver:)

    #3020668

    keegansingh
    Member

    Great! Glad we could help. :)

    #3020685

    Good to hear everything is up and running! Will be removing modlook at this time, but feel free to contact us again if you have any questions. Thanks!

The topic ‘Can't reconnect my blog!’ is closed to new replies.