Create a Post isn't working.

  • Author
    Posts
  • #914282

    macmanx
    Staff

    If whitelisting us or disabling Adblock did not for you, please try enabling HTTPS to see if that makes a difference: http://en.support.wordpress.com/https/

    If the Adblock trick did work for you, would you mind removing us from the whitelist, then look at blockable resources when you load the page and can hover over the URL that was blocked (like maybe http://s0.wp.com/….)? It will provide some detail as to why it was blocked, and that would be a big help to us.

    Of course, you’re welcome to whitelist us again after that. :)

    Thanks!

    #914309

    Sorry but I am a total idiot when it comes to computer stuff and I don’t know what a whitelist is. BUT, I looked around and discovered that I do have AdBlock. I blocked it for WordPress only and voila, problem solved.

    So relieved.

    Thanks for responding.

    Again, as for removing you from the whitelist, I don’t understand what that means but I’ll do it if you’ll please explain.

    Thanks again.

    #914310

    macmanx
    Staff

    That’s ok, don’t worry about it.

    I’m glad it’s working for you now! :)

    #914311

    Thanks again macmanx

    #914312

    macmanx
    Staff

    You’re welcome!

    #914326

    macmanx
    Staff

    This should be fixed now, so please feel free to try again. If you disabled Adblock to get around this, you should be able to safely re-enable it now.

    #914329

    phoebe53
    Member

    I disabled my Adblock and it still isn’t working.

    #914331

    macmanx
    Staff

    Hm, can you please try clearing your browser’s cookies and cache?

    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #914333

    phoebe53
    Member

    Just did, posting still doesn’t work.

    #914345

    macmanx
    Staff

    We made another slight change just now. Please try again after clearing your cache.

    #914371

    phoebe53
    Member

    Still not working. Are you trying to force us to use the new posting system? I have tried that one and hate it, I want the old system that wasn’t broke so don’t know why it was trying to be fixed. It’s frustrating when you get used to something and the ptb decide to “improve” it, it never really gets improved, only more frustrating.

    #914374

    macmanx
    Staff

    No, the old posting system will still be around for quite a while.

    Would you mind installing the Firebug Firefox add on to help us understand the problem?
    http://getfirebug.com/

    Once the add on has been installed, a small bug icon will appear in your browser’s menu bar. Click on that icon when visiting the Edit Post screen, then the “Console” Tab, and refresh the page: a series of errors should appear in the Firebug menu.

    Could you then take a screenshot of the errors and upload it via Media -> Add New in your blog’s Dashboard so I can take a look?

    #914375

    macmanx
    Staff

    Actually, if you have Firefox 13, there’s no need for Firebug.

    If you do have Firefox 13, see this screenshot of the location of the Console: http://cl.ly/HLoT

    On a Mac, it’s under a similar location below the “Tools” menu.

    #914377

    phoebe53
    Member

    When I click on error console there are about a hundred errors. I can’t do a screenshot of it but I can copy and paste.

    Here’s one….

    Timestamp: 6/13/2012 3:00:37 PM
    Warning: Error in parsing value for ‘background-image’. Declaration dropped.
    Source File: http://cl.ly/HLoT
    Line: 0

    I will put a screenshot on my blog of my posting page, I can put in a title but can’t type in the message box and most of my kitchen sink is missing.

    #914378

    phoebe53
    Member

    Wait a sec, the errors finally came up in the box, now where and how do I upload it to media so you can see it?

    #914379

    phoebe53
    Member

    okay, I think I did it, go look and tell me if it’s there.

    #914380

    phoebe53
    Member

    in the media.

    #914381

    phoebe53
    Member

    Do you have an addy where I can send you the complete error messages?

    #914387

    macmanx
    Staff

    That should be fine for now, thanks!

    #914390

    macmanx
    Staff

    This may be fixed now. Would you please try again after clearing your browser’s cache?

The topic ‘Create a Post isn't working.’ is closed to new replies.