custom domain

  • Author
    Posts
  • #1125238

    ckfio
    Member

    domain pointing to the wrong site. i imported my blog from posterous. den changed namservers on to point domain to wordpress. added the domain to wordpress. now domain still pointing to posterous and has no content. also, it appears like my blog is listed twice under my wordpress profile.

    The blog I need help with is sanityafineline.com.

    #1125426

    ckfio
    Member

    ckfio.wordpress.com is my account. if i make it the primary it looks fine.

    #1125428

    auxclass
    Member

    It can take 24 to 72 hours for changes to reach the far corners of the internet – you are less than 72 hours

    Oops, No Primary Site Set

    There is no primary domain set for ckfio.wordpress.com. This means that although sanityafineline.com will forward to the site, sanityafineline.com will appear in the browser address bar.

    http://en.support.wordpress.com/domain-mapping/#setting-the-primary-domain

    #1125429

    ckfio
    Member

    thanks. i have set the primary to be sanityafineline.com as well as ckfio.wordpress.com. ckfio shows my content, sanity…still goes to posterous. so at the moment, i left ckfio.wordpress to be the primary.

    also, any idea why under MyBlogs sanity appears twice?

    #1125434

    auxclass
    Member

    You have a local caching issue – your blog loads fine for me – just to the WordPress.COM base blog –

    #1125468

    ckfio
    Member

    what happens when you go to my custom domain? sanityafineline.com

    #1125470

    auxclass
    Member

    what happens when you go to my custom domain? sanityafineline.com

    I end up at: http://ckfio.wordpress.com/ – with that showing in the browser window

    At some point you should set the primary to sanityafineline.com so your visitors and search engines will see your custom domain name

    #1125494

    ckfio
    Member

    so i made http://sanityafineline.com the primary and this is what happens:

    /Users/ckfio-wikot/Desktop/Screen Shot 2013-01-14 at 9.49.15 AM.png

    #1125495

    ckfio
    Member

    oops. it’s an error message from safari stating that there are too many redirects occurring. i think somewhere, somehow, this is still trying (at some point) to reach posterous. =(

    #1125496

    auxclass
    Member

    http://sanityafineline.com/ loads fine for me and shows the mapped domain name in the browser address line – have you tried clearing your browser cache? It seems like you have some bad address info cached in your system somewhere

    #1125497

    ckfio
    Member

    yes. i’ve tried, even from different computers and have the same issue. i don’t get it.

    #1125498

    auxclass
    Member

    You are still under the 72 hour guideline that the support documents state as the time required for changes to migrate to the far corners of the internet – so all I can do is suggest that you be patient – you will be the last one to see the changes due to caching issues

    #1125499

    ckfio
    Member

    thanks for all your insight.

    #1125500

    auxclass
    Member

    You be welcome & good luck

The topic ‘custom domain’ is closed to new replies.