Custom font not displaying correctly

  • Author
    Posts
  • #3066988

    jhsracing
    Member

    Hi,

    I am having a problem with a free custom font that I have installed, which is not displaying correctly on my site.

    This is how it should appear, yet on my site it is displaying like this.

    I have successfully installed it using the ‘Use any Font’ plugin. Yet when I select it in my theme options panel, it does not display like it should.

    I am using a multi-site platform, and have tested it on my http://www.jhswebdesign.co.uk site with no issue. Additionally, I have tested it on a multi-site platform running on my sever, again without problem – both of which are also using the same theme. Yet for reasons I cannot work out, it is not working when used here.

    Any assistance you could provide me with would be greatly appreciated, as it is important for my project that I use this font.

    Thank you in advance.

    #3067108

    timethief
    Member

    Hi there,

    jhswebdesign.co.uk is hosted by Krystal Hosting
    Name Servers:
    ns1.krystal.co.uk
    ns2.krystal.co.uk

    WordPress.COM and WordPress.ORG are completely separate and have different username accounts, logins, features, run different versions of some themes with the same names, and have separate support documentation and separate support forums. Read the differences here http://en.support.wordpress.com/com-vs-org/

    The wordpress.ORG support forum is at http://wordpress.org/support. The wordpress.ORG login link is here https://login.wordpress.org/ If you do not have an account yet then click Create an account https://login.wordpress.org/register/ and if you have lost an account password click Lost password? https://login.wordpress.org/lostpassword/
    WordPress.org support docs are at https://codex.wordpress.org/Main_Page
    See also https://apps.wordpress.org/support/ for app support.

    That site is not hosted on WordPress.COM servers and unfortunately we cannot help you. However, you can get support at http://wordpress.ORG/support/

The topic ‘Custom font not displaying correctly’ is closed to new replies.