Custom Header previews fine, publishes with black box behind text?

  • Author
    Posts
  • #679499

    hilarydorris
    Member

    I checked the forums but didn’t find any topic with this issue. I’ve uploaded and cropped a photo, set it in a theme that allows a custom header (Quintus), it previews as the photo with text overlay. Published, it’s photo, with text appearing in black box on top of photo. I don’t see a “transparent” option.
    I tried deleting header and starting over, same issue? Again, in preview, it looks exactly as I’d like it. Sadly, when published, I have the black box.
    I’d love some help from the fabulous WP genies. :)

    The blog I need help with is hilarydorristraining.wordpress.com.

    #679662

    raincoaster
    Member

    What kind of file is it? Sounds to me like it might be a gif?

    #679667

    hilarydorris
    Member

    Thanks raincoaster very fast response!
    It’s a .jpeg I’m uploading from an imac.

    #679673

    That’s how the theme is designed – see here:
    http://theme.wordpress.com/themes/quintus/

    But if you don’t like the black box, it will go away if you go to Appearance>Header and change the Text Color to anything other that pure white.

    And please link to your current blog – the one linked to your username is deleted.

    #679749

    hilarydorris
    Member

    Of course, it worked instantly. I wouldn’t have thought to change the text color. Thanks for taking the time to help, and remind me to fix the link. Much appreciated!

The topic ‘Custom Header previews fine, publishes with black box behind text?’ is closed to new replies.