Need help? Check out our Support site, then


custom url not showing in attachment display settings in wordpress

  1. 1. While uploading images to media library I have linked these to custom url's. But when I insert these as a gallery on a page, the custom url does not work. Only the media file opens when I click a thumbnail in the gallery.
    How to rectify this?
    2. How to display the captions of the image file in a gallery?

    The blog I need help with is nikhilpattnaik.wordpress.com.

  2. I don't have an answer for your second question. If you do not find an answer here https://en.support.wordpress.com/gallery/ then type modlook into the sidebar tags on this thread for a Staff follow-up. How do I get a Moderator/Staff reply for my question? https://en.support.wordpress.com/getting-help-in-the-forums/#how-do-i-get-a-moderatorstaff-reply-for-my-question Also subscribe to this thread so you are notified when they respond and be patient while waiting. To subscribe look in the sidebar of this thread, find the subscribe to topics link and click it.

  3. Thanks for the response. Will try to find out with trials.

  4. @n17k the captions should display in your gallery like they do here: https://en.support.wordpress.com/gallery/#examples-of-gallery-styles

    Many of the gallery styles show captions on mouse over.

    If they aren't working that way for you, send me a link to an affected post, and I'll take a look.

  5. Thanks - got the captions.
    Will try to link to custom url's as suggested by Timethief above.

  6. You bet. Let us know if you need more help!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic