Cutting and Pasting does not work

  • Author
    Posts
  • #1948313

    janebooth
    Member

    When I copy from Word, I cannot paste onto my blog. I right click my mouse but the menu does don’t show up to select ‘paste’. Please help.

    The blog I need help with is janebooth.wordpress.com.

    #1948416

    jackiedana
    Member

    When you’re in your post/page editor window, you should be able to paste into the editor box using the standard cut and paste options available in your operating system/browser. If you don’t see a “paste” option it’s possible that you didn’t successfully copy anything to your clipboard. Please try it again, and if it doesn’t work, you can try the Edit menu option in your browser.

    #1948538

    beetleypete
    Member

    I have been unable to cut and paste any links into my wordpress posts for over a week now. Whether they are You Tube links, photo links, or any links from any other sites, they just don’t appear. A space jumps in after selecting ‘paste’ but no text or image appears. Any ideas please?
    The advice mentioned above doesn’t apply, as I have been able to cut and paste onto blank word documents, but when I try to re-paste these into a wordpress edit, nothing appears. So, it is working on the computer, just not appearing on any posts. Thanks.
    beetleypete.wordpress.com

    #1948541

    janebooth
    Member

    I will check and see if I can cut and paste the links. Sorry you are having trouble. I was having trouble cutting and pasting into my posts but that seems to be okay now. Perhaps, it is something in the wordpress.com system.
    I thank you for visiting my blog,
    Peacefully, Jane

    #1948542

    janebooth
    Member

    Sorry beetlepete I thought this message was about my blog. Ignore the above response. Jane

    #1948543

    gracejiyoung
    Member

    Hi there,

    Can you please try clearing out your cache and cookies using the guide below?

    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies

    Also, please make sure your browser is updated to the most recent version:

    http://browsehappy.com

    Then, finally try testing this out on other browsers like Google Chrome and Firefox. We always recommend using those browsers with WordPress.com as it can be a bit more stable than IE.

    Let me know if you have any questions with this!

    #1948544

    beetleypete
    Member

    Hi Grace,
    I am running the latest version of Firefox, and I have all the features you mention in place already. Cache and cookies are cleared, and the other suggestions complied with. I am still unable to copy anything into a post edit box either before or after publication, though I am sometimes able to do this as a comment, after publishing.
    So, the problem persists, and is badly affecting many posts that I would like to publish, with links to Wikipedia, and You Tube. Pete.

    #1948545

    lilmaouz
    Member

    Hi everybody!
    I think I found a way to get rid of all those editor problems: use that lightweight browser called maxthon (see this thread)

    #1948546

    beetleypete
    Member

    Thanks for the tip, but it still did not work for me! I downloaded maxthon and I still cannot copy and paste a You Tube link into a post. Pete.

    #1948547

    lilmaouz
    Member

    text page
    http://lilmaouz.wordpress.com/test-editeurs
    video test
    http://lilmaouz.wordpress.com/test-video
    ooh :((
    how did you do? I clicked “partager” (share) then “int├ęger” (embed) then “Use old embed code [?]” inserted personnal width and I simply copy-pasted that code into the visual editor (! first I clicked the little [T] icon (paste as text) and everything went fine :-/

    #1948548

    lilmaouz
    Member

    do you want me to investigate a little further? I’m almost sure there’s a much easier way to do that, i must say I didn’t spend much time on it ;)

    #1948549

    lilmaouz
    Member

    Sorry, maybe I misunderstood your question: if you don’t want to display the video itself but only a link to that video, you must write it’s title first (or anything else) then mouse-over that “text or title” and click the chain button. (doing that will open a little popup box where you can paste the url of the video).
    (nothing has changed, it’s always been so, that’s why I doubt that’s the problem you’re talking about)

    About embedding the video itself, did you try to use the good old shrotcode method? :)

    #1948550

    beetleypete
    Member

    Thanks for all the tips, I will try them. I have had no problem for over two years now, just copying the You Tube url, and pasting into the blog. Once published, the video used to appear in full. All I get now, is a blank space, unless I do the same as a comment, in which case, it works. It has been very frustrating, and I will investigate your suggestions. Thanks again. Pete.

    #1948551

    lilmaouz
    Member

    Hi Pete,
    In the visual mode, first click the little [T] icon (second row, between Text-color and Clear-formatting) then paste the url of your video, as you did before, and that’s it! :)

    #1948552

    lilmaouz
    Member

    (I think you must give that url its own line.. to do so without inserting a new paragraph, press shift+enter)

    #1948553

    beetleypete
    Member

    Thanks very much for all your help and suggestions. I will let you know if it works!
    Regards, Pete.

    #1948554

    lilmaouz
    Member

    You’re welcome, and thanks for the feedback.. I cross my fingers and everything I can :p

    #1948555

    dlager
    Member

    Well i just tested trying to post a link and I can confirm that i cannot paste a link into the visual editor from the firefox context menu.

    @beetleypete,
    if you are still not able to post into the visual editor try
    {control } v
    from the keyboard for now.

    #1948556

    beetleypete
    Member

    Thanks for the suggestion, I will give it a try with the others. Much appreciated. Pete.

    #1948557

    dlager
    Member

    I cannot paste into the visual editor from firefox 31.
    or from Opera-Developer 24.0
    … not using a firewall

    I can use the short cut key “cntrl-v” to paste fine, and everything works in the text mode…

    I just can’t paste ant text from the right-click context menu on me browsers.

The topic ‘Cutting and Pasting does not work’ is closed to new replies.