Disappearing Photos

  • Author
    Posts
  • #539216

    appl3pie
    Member

    It appears to be working now! I just tested and my formatting has stayed put!
    About to test adding a photo…

    #539217

    looks like its fixed for me.

    #539220

    Yup, I just did a test and it seems to be working now.

    #539236

    blazershane
    Member

    Well i was editing a post earlier which had 24 pictures in it and then they all disappeared it was mind boggling at first lol

    #539237

    Hi all! So sorry about the wait. This should be all fixed now. If you run into any more problems feel free to get in touch with us.
    http://en.support.wordpress.com/contact/

    #539241

    It’s fixed now – HP7 reviews successfully uploaded! http://wp.me/pLwiv-1jg

    Thanks for resolving this fairly quickly WP! It only wasn’t working for maybe 3 hours or so…

    #539242

    Well, the link doesn’t work, but it doesn’t matter – the post worked…

    #539243

    infosix
    Member

    Me too. Images and links and formatting disappear when I go to save a new page or blog post! Frustrating ~

    GRrrrrr!

    #539244

    This should be fixed, but for some you might have to log out, clear your browser cache and cookies, restart your browser and then try again. I’ve tested all the things that were a problem in one big, complex, heavily coded test post and everything is working fine for me, so it could be a cookie or cache issues, especially if you happen to be using any version of IE.

    #539245

    Yeah, I realized the link seems to only not work on the browser that I used when I had trouble uploading… So maybe others should try logging out and seeing if it fixes… I was able to post fine though.

    #539247

    tonyoz
    Member

    I’m back to normal now also, thanks guys.
    Phew!
    I couldn’t imagine how much you had to do to rectify this, so thanks.

    Tony.

    #539250

    tipper2010
    Member

    I am losing my jpg’s as well and I have text being underlined that wasn’t underlined previously. What’s going on!!!!???? HELP!!!

    #539254

    Supposedly this issue has been fixed. Everything is working fine for me in firefox and safari.

    What browser and browser version are you using?

    Log out, clear your browser cache and cookies, restart your browser and then try again.

    #539262

    tipper2010
    Member

    Hi thesacredpath,

    I am using IE 8. Cleared the cache and cookies. Logged out and restarted the browser. No luck! Can you recommend any other actions?

    #539266

    While in the dashboard, make sure you have compatibility view turned on.

    http://blogs.msdn.com/b/ie/archive/2008/08/27/introducing-compatibility-view.aspx

    #539272

    tipper2010
    Member

    Compatibility view is turned on in the dashboard but I still have the same problem. Also did a restore on a previous version from yesterday with the same bad result.

    #539273

    It looks like IE7 and 8 still have some issues, but staff is working on it.

    https://en.forums.wordpress.com/topic/link-amp-unlink-button-not-working?replies=13#post-527736

    I suggest contacting them at http://en.support.wordpress.com/contact/ .

    #539275

    tipper2010
    Member

    OK, thanks for your help. I have already sent in 2 trouble reports tonight. I think I’ll just have to wait for them to fix this.

    #539547

    wholesight
    Member

    My pictures are almost all gone from my blog. I haven’t posted anything in months but I had wanted my existing posts to stay up.

    What I don’t understand is how this can happen – how so many jpg links can be shredded when I did nothing on my end – didn’t reinstall or upgrade WordPress at all.

    #539548

    wholesight
    Member

    The other thing is – if WordPress developers did all this remotely (which seems insanely Big Brother), then it’s not worth my while to try and manually fix all this broken images – because these same developers will probably do something similar in the future. Just doesn’t make sense.

The topic ‘Disappearing Photos’ is closed to new replies.