Need help? Check out our Support site, then

Domain Redirect MX Record settings don't seem to work

  1. Hi...I did a domain redirect from (my personal domain) to earlier this week. The domain redirect is working perfectly but I don't seem to be able to collect mail at [email redacted]. Oddly the email worked for most of the day after the domain redirect had taken place.

    I've checked the MX Records and I think they're correct:
    On WordPress (under custom DNS Records):
    MX 10
    MX 20

    On Xcalibre (Hosts the domain) under MX Records:
    MX 10
    MX 20

    The error that I'm getting from my email client is:

    Unable to send or receive messages for the Camicus (orhan) account. The email server returned an error.

    Server Error: 0x800CCC90
    Server Response: -ERR Cannot connect to POP server (, connect error 10061
    Server: ''
    Windows Live Mail Error ID: 0x800CCC90
    Protocol: POP3
    Port: 110
    Secure(SSL): No

    There are no C-Records set up for the domain on Xcalibre but the A records for Pop3, smtp and webmail are:


    There are no A records currently set up in my WordPress domain settings. If someone could please tell me what's going wrong and what (if anything) I need to change in my MX domain record settings I'd really appreciate it.

    I had wondered whether this was just a propagation problem, but it's been out now for 12 hours and the domain redirect went in about 72 hours ago.

    The blog I need help with is

  2. I have a workaround for this. If I refer directly to the IP addresses for the pop3 and smtp servers there never has to be a domain redirect so I get my email fine. I'd still like to know what's going wrong with my MX record settings though if there are any email geniuses out there.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic