Enterprise Theme > Bugs

  • Author
    Posts
  • #731648

    myriadsupply
    Member

    I like the theme, but I’ve found several bugs (maybe the css styling…) related to Enterprise Theme that’s really weird…

    1. can’t define table width… or border attribute..

    <table width=”x”> or <table width=”x%”> don’t work…
    <table border=”0″> don’t work..

    2. Bold fonts dont’ work on Firefox… <b> or or don’t work at all in firefox…. it works on chrome/ie

    Comparison screenshot (Left: Chrome/i.e. Right: Firefox)
    http://myriadsupply.files.wordpress.com/2011/10/font-problem.gif

    Thanks in advance for anyone taking a look into this.

    The blog I need help with is myriadsupply.wordpress.com.

    #731819

    myriadsupply
    Member

    oops lol… i meant to type <strong > or <em > after that <b> but i guess it became a code >_<

    #731820

    timethief
    Member

    Previous HTML table codes are deprecated codes. As the themes are updated to become HTML 5 and CSS 3 compliant we will find the former codes will need to be replaced.

    #731831

    timethief
    Member

    P.S. I’m thinking that @panaghiotisadam may enter this thread and help you as this is a coding challenge.

    #731855

    myriadsupply
    Member

    I fixed the font problem! it has something to do with corrupted font in my font diectory ;x

    #731865

    timethief
    Member

    Well that’s great news. Thank you for sharing it. :) Issue resolved.

    #731888

    As timethief said, this type of table coding is deprecated. You need inline CSS, for example:
    <table style="border:none;width:250px;">
    or
    <table style="border:none;width:75%;">

The topic ‘Enterprise Theme > Bugs’ is closed to new replies.