Need help? Check out our Support site, then

Error establishing a database connection - blog entirely GONE

  1. melanomaupdates

    Can anyone advise on how/why would disappear? No access via permalinks, link from the website and no admin access, of course, either. Just "error establishing a database connection." I BELIEVE it was a set up originally, but I didn't create it so don't know. I do know it hadn't been updated in a while, despite weekly posts. Very grateful for help/input... I'm just a writer!

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the forums.

    If you don't understand the difference between and, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. melanomaupdates

  4. That doesn't look like a blog (judging from the nameserver information).

    You may not be in the right forum after all. Did you read the rest of the supportbot message?

  5. melanomaupdates

    Yes, though not sure I understood it. I know the login includes " wp-login.php "
    does that help? (Thanks for the response.)

  6. You need to post to http://wordpress.ORG/support/

  7. melanomaupdates

    Thanks, Timethief. I tried logging in to that support forum, but it doesn't recognize the username/password there -- only on this one. Thoughts?

  8. Yes. You have to register a username account there in order to post to the support forum.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic