Eventbrite Malformed Request

  • Author
    Posts
  • #1442579

    raincoaster
    Member

    I’m trying to use the new Eventbrite widget, but when I click to authorize the app, I get:

    Malformed request. Please go back to the previous page and try again.

    I’m using Firefox on an ancient Windows machine and the bloody Flash won’t update. It’s like being stuck in a steampunk reality only nothing works, ever.

    The blog I need help with is theshebeenclub.com.

    #1442817

    raincoaster
    Member
    #1442818

    raincoaster
    Member

    Eventbrite also does not show up under My Apps https://en.wordpress.com/settings/connected-apps/

    #1442849

    undonethings
    Member

    Same problem with me. I was suspecting that it might not work with a non-us eventbrite server. Does eventbrite use in Canada also a local server?
    Holger

    #1442852

    anbjones
    Member

    I am having the same problem, I was thinking the same as my eventbrite account is uk based.

    #1442853

    raincoaster
    Member

    Bingo! I think you’ve put your finger on it there. I’m in Canada. I see someone has flagged this for staff, so I’ll just wait and see what they say.

    #1442864

    rachelmcr
    Staff

    Hi everyone, I also reproduced this issue with my non-US Eventbrite account. I reported the issue to our team. Please stay tuned while we work on it! :)

    #1442897

    ginajaaske
    Member

    Hi WordPress team, how is progress on this issue developing? Trying to authenticate with no luck. My location is Australia and I get the same issue. Would be good if an update could be posted so that I can decide whether to use this service or another.

    Also, failing a fix, is there a wordpress.com supported event management plugin other than eventbrite that works?

    Thanks, Gina

    #1442899

    Hi WordPress, yes, please can you give us in Australia an update on if this is near a fix or a rough time frame so we know to go with another theme or not. Thanks.

    #1442900

    rogben73
    Member

    Same in NZ

    #1442901

    Also waiting for this in the UK. Would be very useful to have an idea of time frame…

    #1442903

    Thanks for the comments guys- explains my problem. will wait with the rest of you or try to switch back to US based Eventbrite account.

    #1442904

    rewantjain
    Member

    Even i am suffering the same issue

    It was authorized and then it got blocked

    Kindly get it fixed.

    #1442905

    Same, here… my connection was authorized yesterday. Site Looked beautiful. Full page add running in a local maganize this weekend, directing people to the site. Really need to get this resolved. Thank you for you your help!

    Note: I’m from Canada. Eventbrite told me to change my locale on my profile back to the states (by scrolling to the the bottom of the profile page, right hand corner in the dark grey menu bar you’ll find a globe). I changed it to USA… I no longer get a pop up window suggesting I’m in Canada and to revert to eventbrite.ca).

    But still hasn’t helped with my wordpress connection.

    #1442906

    Same, here… my connection was authorized yesterday. Site Looked beautiful. Full page add running in a local maganize this weekend, directing people to the site. Really need to get this resolved. Thank you for you your help!

    Note: I’m from Canada. Eventbrite told me to change my locale on my profile back to the states (by scrolling to the the bottom of the profile page, right hand corner in the dark grey menu bar you’ll find a globe). I changed it to USA… I no longer get a pop up window suggesting I’m in Canada and to revert to eventbrite.ca).

    But still hasn’t helped with my wordpress connection.

    #1442907

    raincoaster
    Member

    I wouldn’t expect any staff assistance over the next few days. Staff are on a retreat. If you really need this resolved quickly, just give up on the idea of using this theme or widget and instead use a text widget with a link to your page on Eventbrite.

    #1442908

    booksontyne
    Member

    Having the same problem UK based, I need this sorted now, I’ve got to get a site up by tomorrow, I successfully linked last week to other events but now can’t connect

    #1442909

    vim4u
    Member

    Thanks @raincoaster. Not the same issue.

    The attend event page was a template on the Eventbrite single template.
    I added a sentence on that page and lost the the page that used to look like this: https://thesacredroom.eventbrite.com/
    And now cannot get it back… sigh

    the widget purchase ticket:
    the button looks fantastic on the side wall, but when I click on it, rather than getting my ticket purchase page, I get this:
    http://www.eventbrite.com/event/Array/?ref=wpcta
    By the way, Thank you o much for helping me out.

    #1442910

    rogben73
    Member

    Hi all it is now working check mine out here http://www.friday-networking-lunch.com/ or on wordpress http://www.fridaynetworking.wordpress.com

    regards Roger

    #1442911

    vim4u
    Member

    Rogben73: Fabulous site!!! I ‘m glad to hear all is well with you.
    Mine worked out as well. http://thesacredroom.wordpress.com

The topic ‘Eventbrite Malformed Request’ is closed to new replies.