Feature image module is missing

  • Author
    Posts
  • #499774

    sdipman
    Member

    Hello,
    This is the first time I use wordpress, and everything is perfect except I can’t add a thumbnail image to my posts…
    I can add a image to the post content, but in the list, where all the posts are shown, it display the intro text and a blank square with the “noimage” text.
    I have searched online and found out that this image is called feature image, but my install of wordpress (3.0) has noo such thing…
    In the admin pannel, I have no feature image module, I saw on a tutorial that it should be in the middle-lower right, under the Post tags module, but I don’t have it there…
    Neighter under the Screen Options tab I don’t have a feature image option to check.
    Allso, when I upload/select from media a photo, I have all the options in the pop-up except to set it as feature image.
    Can please someone help me?

    #499878

    We need a link to the blog you are talking about please.

    #499896

    sdipman
    Member

    it is hosted on localhost, I was planning to upload it online after I add the content… I cand post screenshots if you need…

    #499900

    timethief
    Member

    Sorry but we do not provide support at wordpress.COM to bloggers who are running wordpress on a local host. We provide support only to those who have issues with free blogs from and being free hosted by wordpress.COM.

    You must post to http://wordpress.ORG/support/ to get the support you need.

The topic ‘Feature image module is missing’ is closed to new replies.