Firefox crashing on clicking Image Uploader

  • Author
    Posts
  • #366834

    ismailimail
    Member

    Is anyone reporting problems with Firefox crashing when trying to upload images? I have not installed anything new on my desktop, just clicking on the square box to upload images would crash Firefox.

    The blog I need help with is ismailimail.wordpress.com.

    #367000

    I use Firefox; just did a test upload which worked correctly.

    #367009

    Log out clear browser cache and cookies, restart the browser and try again.

    Also, have you tried a different browser, such as IE or Safari, or Chrome?

    #367039

    ismailimail
    Member

    It’s working fine in IE and FF 3.5 beta, and it even works fine in Firefox when trying to upload files from Add New media tab (since we get the Select File button from there) but clicking the media icons in the blog post section crashes the FF right away. Did the cookie dance to no avail. Anyway, thanks for confirming, will check other possibilities.

    #367094

    gerbilgod7
    Member

    Also having this problem with FF 3.0.10 and WP 2.7.1. Everything works except clicking the image upload button crashes FF. It worked yesterday and I haven’t made any software or hardware changes since then.

    #367099

    shopinja
    Member

    need help with this also ..

    #367136

    ismailimail
    Member

    So it looks like there are more people affected? I have switched to FF 3.5

    #367145

    I’m on FF 3.0.10 and have no issues with the image uploader. I just test uploaded 6 images, one at a time, and also in multiples.

    {shrugs}

    #367189

    mashadutoit
    Member

    I’m on FF 3.0.10 and I’ve experienced exactly this problem. It only started tonight…
    Crashes a couple of seconds after I press on the image uploader button.

    #367190

    mashadutoit
    Member

    For the record – I also cleared by cache, deleted cookies, and it still crashes. :(

    #367196

    cube1122
    Member

    My firefox crashes immediately upon clicking the pic button. Have not added anything. Started last night.

    #367203

    I’m at a loss on this one. I’ve tried this on FF 3.0.10 on Mac 10.5.6 without issues, and just a few minutes ago I fired up my XP laptop and tried it with FF 3.0.10 on XP SP3 (completely up to date) and again, I had no issues. I uploaded images and inserted them, I inserted them from URL’s, I inserted them from the media library… no problems.

    All I can do is shrug and suggest everyone having this issue contact staff directly at http://support.wordpress.com/contact/ .

    #367212

    cube1122
    Member

    Thanks for trying. At least I know it’s not my computer and I’m not the only one experiencing this at the same time. I contacted support already and thanks again. I have Vista if that means anything.

    #367238

    I’m having the same problem. Very frustrating! Firefox/3.0.10 – WinXP

    #367242

    t3ck
    Member

    @pursuingholiness

    You’re user name links to a non WordPress.com blog if you’re referring to a WP.com blog please provide the link if you’re not then you will need to head over to http://wordpress.org/support/

    Also 8 Things To Know Before Posting in WordPress.Com Forums
    And WordPress.com or WordPress.org ? The difference.

    #367245

    t3ck – you’re right – it’s a wordpress blog but privately hosted. But since I am having the same problem and because it seems to be a WordPress problem not restricted to wordpress.com I decided to chime in. Sorry – it won’t happen again.

    #367249

    joestyer
    Member

    Well since this appears to have recently started doing this. ( To me also) I think it is safe to assume its a problem with Firefox. Lets just hope it is corrected soon. I have not done any updates to WordPress plugins or widgets lately, so I think Firefox issues are a good guess at this point. I look forward to following this thread till this is resolved.

    Joe Styer
    http://www.blackberrysites.com

    #367256

    OK, I think I found the problem. I installed Gears on my XP FF install and it now crashes so it is some sort of conflict between Gears and FF 3.0.10.

    Go to tools > addons and disable gears and your problems should go away.

    #367257

    I just passed this on to staff so they can look into it.

    #367259

    ramblerkudos
    Member

    Disabling Gears fixes it for me at the moment.

The topic ‘Firefox crashing on clicking Image Uploader’ is closed to new replies.