Follow button doesn't work

  • Author
    Posts
  • #1161968

    fosterb
    Member

    Follow button doesn’t work.

    It only _seems_ to work.

    Clicking it switchs button label to “following”. But the blog does not appear in Follow List (de.wordpress.com/#!/read/edit/).
    When reloading the blog, the button label says “follow”, which also means follow mode is off.

    Only in the Follow List the follow function works

    The blog I need help with is nummervier.wordpress.com.

    #1162106

    Try clearing your cache and then log back in to your account. If that doesn’t work, then please return to this thread and let us know.

    #1162107

    timethief
    Member

    I confirm that it does not work for me using Firefox 18.0. 2 and have tagged this thread for Staff help. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1162113

    @TT – thanks.

    #1162126

    fosterb
    Member

    @TT – Thank you.
    Please note this too:
    https://en.forums.wordpress.com/topic/doubled-posts-in-reader?replies=2
    It’s a little annoying, because it’s not 100% clear how to reproduce.

    #1162175

    Hi, It doesn’t work after clearing the cache (with Firefox). I’ve also tried with Safari and it doesn’t work either.

    #1162177

    I am having this problem too after I noticed that a blog I just followed is not in my blog list. Returning to the blog the “+follow” option is available which I clicked on again, to change to following, although re-freshing the blog returns the “+follow” option at the top of the screen. Obviously I cannot tell how long this has been going on for…

    FM

    #1162196

    macmanx
    Staff

    Sorry for the trouble! Are you still have the issue today?

    If so, first please make sure that your browser is up to date by visiting http://www.whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you’re using if you’re still having trouble.

The topic ‘Follow button doesn't work’ is closed to new replies.