Need help? Check out our Support site, then


Geen knop 'media toevoegen'

 1. bertdeckersreact
  Member

  Beste,

  Als beheerder van mijn site heb ik uiteraard alle mogelijkheden tot opmaak van de tekst.

  De mensen die voor me schrijven en die aangeduid zijn bij gebruikers als 'schrijver' die krijgen echter geen knop 'media toevoegen' te zien. Ook in de linkerkolom zien zij geen optie om media toe te voegen.

  Wanneer ik hen dan aanduid als 'auteur' bij gebruikers, dan kunnen zij meteen zelf publiceren, wat niet de bedoeling is uiteraard.

  http://img703.imageshack.us/img703/3139/p4eq.png

  Dit is wat zij als 'schrijver' te zien krijgen. Dit is zeer beperkt en bemoeilijkt de vlotte werking van onze website, daar we als beheerders steeds de afbeeldingen moeten toevoegen.

  De blog waarbij ik hulp nodig heb is rechtsactueel.com.

  The blog I need help with is rechtsactueel.com.

 2. Heb je dit probleem ook in een andere browser, zoals Safari of Firefox?

 3. bertdeckersreact
  Member

  In Safari en Firefox geeft het hetzelfde probleem.

 4. Heb je dit probleem ook op een andere computer? Wellicht dat bepaalde software iets blokkeert op je computer waardoor je de knoppen niet kan zien. Zou je eventuele anti malware software of browser add-on/extensies tijdelijk kunnen uitschakelen om te kijken of dat help?

 5. bertdeckersreact
  Member

  Beste,

  Wij hebben tegen de 20 medewerkers die allemaal dit probleem ondervinden. Het zou wel erg toevallig zij dat deze allemaal een probleem hebben met hun pc/mac. (ikzelf werk met een iMac, het nieuwste van het nieuwste, dus dat zou me verbazen dat het daaraan licht) Maar goed, ik kijk het voor mijzelf eens na.

  Wat is overigens het verschil tussen 'auteur' en 'redacteur'? Want die schijnen allebei over dezelfde mogelijkheden te beschikken.

  Groet

 6. Ik begrijp je probleem nu beter. De schrijvers die je hebt ingesteld hebben geen rechten om afbeeldingen te uploaden, vandaar dat ze de media knop niet zien.

  Je kan meer lezen over de verschillende rollen op: http://en.support.wordpress.com/user-roles/

 7. bertdeckersreact
  Member

  Zo werkt het uiteraard niet vlot, wanneer we telkens zélf alle afbeeldingen nog moeten inladen.

  Er bestaat dus geen tussenmogelijkheid, waarbij de schrijver zélf de ganse tekst op kan maken en wij enkel nog moeten modereren voor publicatie...

  Dit valt wel erg tegen.

 8. Als contributors media konden uploaden dan is dit niet volledig te modereren en controleren, omdat de media die ze dan uploaden direct in de media bibliotheek wordt geplaatst, ongeacht ze wel of niet de media in hun blog bericht plaatsen. Vandaar dat deze optie niet beschikbaar is voor contributors.

  Je hebt geen beperkingen wanneer je de zelf-gehoste WordPress.org versie gebruikt. Hier kan je meer lezen over de verschillen tussen WordPress.com en WordPress.org.

 9. bertdeckersreact
  Member

  Helaas zijn we daarvoor iets te amateuristisch, ondanks onze duizenden volgers.

  De gebraden kippen komen ons niet in de mond gevlogen. ;-)

  Toch bedankt voor alle info!

 10. Graag gedaan :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.