Google map not displaying correctly

  • Author
    Posts
  • #725210

    shanmcf
    Member

    I’m trying to embed my map in a post and it’s showing a live link, but no map. Any ideas what could be wrong?

    I checked the support page and I’m doing everything right.

    This is my post.

    This is my map.

    The blog I need help with is shanmcf.com.

    #725432

    airodyssey
    Member

    Hi. In order to see what could be wrong, we need to see how you are doing it, not how it’s not working. What’s the exact code you are copying-pasting on your post please?

    #725444

    shanmcf
    Member

    It’s the code from the “Link” and “Paste HTML to embed in website” on the google map. I’m pasting it into the HTML editor for the post. I’ve tried getting the code from that dropdown box and from the “Customize and preview embedded map.”

    <iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps/ms?vpsrc=1&ctz=300&ie=UTF8&msa=0&msid=201774222142315582490.0004ae90bbee6073f5122&t=m&ll=41.890318,-87.620934&spn=0.011159,0.031918&output=embed"></iframe>
    <small>View PAR Chicago Field Trip in a larger map</small>

    #725536

    airodyssey
    Member

    The support document only gives simple street addresses as examples of maps that you can embed. I don’t know if you can embed the type of map you have.

    Either wait for another volunteer to confirm this or contact staff directly:

    #725537

    The code you pasted above is not the code I got from your map page.
    The Link button gave me this:
    <iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps/ms?msid=201774222142315582490.0004ae90bbee6073f5122&msa=0&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&ll=41.889947,-87.62352&spn=0.037762,0.050983&output=embed"></iframe><br /><small>View <a href="http://maps.google.com/maps/ms?msid=201774222142315582490.0004ae90bbee6073f5122&msa=0&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&ll=41.889947,-87.62352&spn=0.037762,0.050983&source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">PAR Chicago Field Trip</a> in a larger map</small>
    Customize and preview gave me this:
    <iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps/ms?msid=201774222142315582490.0004ae90bbee6073f5122&msa=0&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&z=13&output=embed"></iframe><br /><small>View <a href="http://maps.google.com/maps/ms?msid=201774222142315582490.0004ae90bbee6073f5122&msa=0&ie=UTF8&t=m&vpsrc=0&z=13&source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">PAR Chicago Field Trip</a> in a larger map</small>
    Both worked in my tests blog.

    #725539

    shanmcf
    Member

    I don’t know what you did different, but it worked. Thanks!

The topic ‘Google map not displaying correctly’ is closed to new replies.