HELP!!! I've lost my blog

  • Author
    Posts
  • #574143

    janinawood
    Member

    I created a blog at http://www.allimang.ca/AMBlog and now I can’t log onto it nor can I see the page – I get this error when I go to the url –
    Not Found
    The requested URL /AMBlog/ was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    I’m have no idea what happened but I was using it this morning, had some changes to my site and reloaded the site and then it no longer worked!
    Help
    Thanks
    Janina

    #574295

    supportbot
    Member

    You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #574301

    auxclass
    Member

    Your site: http://www.allimang.ca/AMBlog/ loads fine for me.

    It is not however a site hosted on WordPress.COM so for support for that site you should take the friendly supportbot’s advice and make friends over at WordPress.ORG.

The topic ‘HELP!!! I've lost my blog’ is closed to new replies.