Home page not displaying correctly in Internet Explorer

  • Author
    Posts
  • #738898

    The home page on our blog http://www.thiskidreviewsbooks.com is all mixed up in Internet Explorer. It is only the home page -the individual posts are fine. Diplays fine in firefox and AOL. We are using Windows 7 and have the latest versions of IE and flash. Cleaned out cache and it still displays incorrectly. The footers are on the side bar and the footer bar is near the top of the page. We’ve had the blog for about year and this is the first time it has happened. Any ideas? Thanks in advance!

    The blog I need help with is thiskidreviewsbooks.com.

    #739083

    airodyssey
    Member

    Hi. Have you tried any of the tips here?
    en.support.wordpress.com/themes/layout-issues/

    #739087

    Thank you for trying to help! I did find 2 extra <div> tags in the last post. I removed them but the home page still displays incorrectly. I went through the most recent posts made (went back a weeks worth) and the posts appear fine, it’s just the home page that is odd. Any other suggestions?

    #739092

    timethief
    Member

    Yes. Go to Settings > Writing and select “ ___ WordPress should correct invalidly nested XHTML automatically” and then scroll down and click “Save Changes.”

    If you have been copying and pasting text from elsewhere without using either icon 5 or icon 6 in Row 2 of the visual editor, please see here so you know how to do this correctly in the future. http://en.support.wordpress.com/visual-editor/#pasting-text

    #739093

    timethief
    Member

    oops! I posted the first step above. The second one is edit your most recent post and open it in the editor, then make one minor change such as adding a space and then deleting it, and then click “Update Post.” Check your blog and see if it is back to normal.

    #739097

    Thank you timethief – I did do that eariler today (I saw one of your replies to another member that had a similar problem) it didn’t work and I just re-did it all again and still the same. Is it something in particular with Internet Explorer because it displays fine in 2 other browsers? I’ve made sure IE and flash are up-to-date.

    #739098

    timethief
    Member

    Is it something in particular with Internet Explorer because it displays fine in 2 other browsers?

    I’m sorry but I don’t know and as I’m visually challenged I won’t be reading through your source code and looking for open HTML tags.

    #739105

    I appreciate your trying to help! I really have no idea about HTML tags -I went to the link that airodyssey recommended and followed those instructions to find the <div> tags. Is there somwhere I can learn more about open HTML tags? I am a complete novice. Thank you for your time!

The topic ‘Home page not displaying correctly in Internet Explorer’ is closed to new replies.