How can I get ' Set Featured Image ' to respond?

  • Author
    Posts
  • #1032192

    n17oap
    Member

    I have a site running the Artboard theme from Theme Forest.
    All worked fine until I updated my WordPress to the latest version(3.4.2) and now when I come to ‘set featured image’ from my media library the screen defaults to my website home page.
    I can upload new images to the media library without any problems but am unable to publish any new pictures to my site.
    I would really appreciate any help anyone could give.
    Many thanks
    Blog url:

    #1032397

    timethief
    Member

    Hi there,
    This forum is for support of sites hosted on WordPress.COM. Your site is not hosted on WordPress.COM and you are posting to the wrong support forum. Your support questions must be posted to the correct support site for your software and that is here http://wordpress.ORG/support/
    For more on the differences: http://support.wordpress.com/com-vs-org/

    #1032424

    mllowe
    Member

    Hi, Setting up featured image from my media library was never a problem until now. Before when i choose an image as my featured image and publish my post, the image usually shows up on my Home page. But now in my last post, the featured image did not show up on my home page. However, the featured image is visible on my post page.
    http://lowestravels.com
    The last post is here where the image of ” Begin Eastern Sierra …” image did not show up on my Home page as usual.
    http://lowestravels.com/category/usa/california/

    Has something change in Triton Lite theme?
    Thank you

The topic ‘How can I get ' Set Featured Image ' to respond?’ is closed to new replies.