How do I fix it?

  • Author
    Posts
  • #970899

    kmspicer
    Member

    My blog is supposed to have two colums and only one is showing. It shows my most current posts, but on the right side it used to show all the months and I could click on it, as well as showing my pages.
    Blog url: http://imanoriginal.wordpress.com/

    The blog I need help with is imanoriginal.wordpress.com.

    #971001

    timethief
    Member

    I’m looking at this blog http://imanoriginal.wordpress.com/
    I see a posting column on the left hand side and a sidebar for widgets on the right hand side just as is expected from this theme. In the sidebar I see an Archives widget displaying all the entries by months. If you cannot see that then you have a browser issue. Logout out, clear your browser cache and cookies and log in again.

    #971008

    kmspicer
    Member

    i did that:(

    #971011

    timethief
    Member

    Well I can see your Archives in the sidebar and you can’t. I’m using Firefox 14.0.1 and I’m connecting to the internet and to wordpress.com on a DSL line that’s solely dedicated to my computer.

    How you are connecting to the internet and to WordPress.com? The way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    Exactly which browser and version of it are you using. If you don’t know click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/ and post the result into this thread.

    #971012

    kmspicer
    Member

    I use google chrome. I’m connecting at a hotel.

    #971014

    kmspicer
    Member

    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/21.0.1180.60 Safari/537.1

    #971017

    timethief
    Member

    I have flagged this thread for Staff attention.

    #971023

    kmspicer
    Member

    thank you!!! I’ve been blogging about a year and a half, but I’ve never run into issues!

    #971051

    macmanx
    Staff

    I see both at http://imanoriginal.wordpress.com/ now.

    Were you able to resolve the issue?

    #971058

    kmspicer
    Member

    I still can’t see both:(

    #971059

    kmspicer
    Member

    the right side is blank. . .

    #971060

    macmanx
    Staff

    Please try clearing your browser’s cache: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    #971061

    kmspicer
    Member

    I already did:/
    However I just pulled up Internet Explorer and it works on there. But I’ve always used chrome and I’ve never had this issue.

    #971063

    macmanx
    Staff

    Which version of Chrome are you using?

    #971064

    kmspicer
    Member

    Not sure, how would I find out?

    #971071

    macmanx
    Staff

    Try visiting http://whatsmyuseragent.com/ that should tell you in the data off to the left side.

The topic ‘How do I fix it?’ is closed to new replies.