HTML Not Displaying on Page

  • Author
    Posts
  • #630476

    I already have regular text on my page, and I wanted to add this bit of html at the bottom of the first paragraph to show the images with the links. It works in w3schools try it editor, but it shows up as plain text whenever I insert it into the page. Any suggestions?

    <table id=”Table_01″ width=”431″ height=”156″ border=”0″ cellpadding=”0″ cellspacing=”0″>
    <tr>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_01.jpg” width=”202″ height=”156″ alt=””></td>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_02.jpg” width=”27″ height=”156″ alt=””></td>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_03.jpg” width=”202″ height=”156″ alt=””></td>
    </tr>
    </table>

    The blog I need help with is lynchprintingllc.wordpress.com.

    #630588

    <table id=”Table_01″ width=”431″ height=”156″ border=”0″ cellpadding=”0″ cellspacing=”0″>
    <tr>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_01.jpg” width=”202″ height=”156″ alt=””></td>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_02.jpg” width=”27″ height=”156″ alt=””></td>
    <td>
    <img src=”http://i1190.photobucket.com/albums/z451/LynchPrinting1/untitled_03.jpg” width=”202″ height=”156″ alt=””></td>
    </tr>
    </table>

    #630697

    To display code here, paste it between backticks (see note below the Reply field).

    #630702

    justjennifer
    Moderator

    Is it possible you are pasting this in the Visual Editor and not in the HTML Editor?

The topic ‘HTML Not Displaying on Page’ is closed to new replies.