HTTP mistake?

  • Author
    Posts
  • #1144454

    When I trie to upload new JPG picture I see a red warning box:

    Mistake. (pic name)
    HTTP mistake

    or:
    Whoops!

    There was a small systems error. Please try refreshing the page and if the error is still there drop us a note and let us know.

    Same pic as a URL upload was successful.
    What is the problem? Any idea? Thank you.

    The blog I need help with is dinkelschnitte.wordpress.com.

    #1144746

    Oh, I see, it seems too difficult?

    #1144765

    A screenshot taken from the uploader (german: Fehler = mistake, error)

    http://s14.directupload.net/file/d/3157/adai86yv_jpg.htm
    No one ever seen it?

    #1144779

    I give up!
    I guess it will be unsolved like the “Freshly pressed” problem (German version) is unsolved since 10 days.

    #1144783

    Changed the browser.
    No upload anyway.

    #1144784

    kardotim
    Member

    Can you please try clearing out your cache?

    Do you also encounter this issue in a different browser? for example Firefox or Google Chrome?

    #1144785

    Changed the browser.
    No upload anyway,

    I wrote above, Cookies, Cache, all cleared.
    Pics resized and new named.
    What means HTTP mistake? HTTP is regular not my Computer?

    #1144801

    kardotim
    Member

    Does this also occur when you are using a different Internet connection, or computer?

    #1144805

    Yesterday I have taken a pic from the web and put it to my folder with own pics. This one I could upload to WP. Not my own pics.
    May be something wrong with my camera?
    I tried a couple of pic hosters, all pic uploads were successful.
    I guess, I take this way and put my pics into my blog as a URL- upload.
    Thanks so far.

    #1144806

    kardotim
    Member

    Feel free to send us the image that isn’t working by e-mail. This way we can have a closer look at it.

    Thanks.

The topic ‘HTTP mistake?’ is closed to new replies.