Hyperlinks in comments don't show

  • Author
    Posts
  • #786153

    maqnoob
    Member

    I’m relatively new to WordPress (using it since January). I noticed that if I put a hyperlink into a comment, it does not appear when I load the page. For example if I post a comment like this:

    Please see link1 and link2.

    The comment appears as

    Please see and .

    If I go back to edit the comment, the html code is still there, but it refuses to display it. I’ve even tried selecting articles from my site using the built in tool and therefore the html code is built automatically and still I get the same results.

    What am I doing wrong? Is there some steps you could recommend to troubleshoot this?

    Thanks in advance,
    M

    #786279

    timethief
    Member

    Hello there,
    Will you please post an active link starting with http:// to wherever we can see an example of what you are describing?

    #786288

    maqnoob
    Member

    Timethief, thanks for the quick reply. I have created a test comment at http://farseer.org/2011/06/08/dont-buy-real-estate-market-poised-to-get-worse/#comment-27

    The comment should read “See prior article REAL ESTATE WILL DRAG ECONOMY IN 2011

    #786291

    maqnoob
    Member

    I reopened the comment for editing and it contains

    See prior article

    #786292

    maqnoob
    Member

    Disregard that prior post, the html code didn’t post :(

    #786293

    timethief
    Member

    Go to the footer of your blog and click the link “Proudly powered by WordPress

    You have posted to the wrong support forum. We cannot help you here at WordPress.com with that site as it’s not being hosted by WordPress.com and we run on different software. This is the correct forum for your software http://wordpress.ORG/support/
    WordPress.com vs WordPress.org: The Differences
    http://support.wordpress.com/com-vs-org/
    Best wishes with your site.

The topic ‘Hyperlinks in comments don't show’ is closed to new replies.