I am seeing code at the top of my wp-admin page.

  • Author
    Posts
  • #3391056

    davidshaban
    Member

    When logging into my wp-admin, there is plugin code displayed at the top before any content shows. However, on the website itself, that doesn’t show. I am still able to use the admin though, but not sure what is causing this issue. Below is the start of the error, but there is more I did not include:
    defined( ‘WTWP__INSTALL_PLUGIN_PATH’ ) or define( ‘WTWP__INSTALL_PLUGIN_PATH’, ‘welcome-to-wordpress/welcome-to-wordpress.php’ ); function install_wtwp() { global $pagenow; if ( !( ‘install.php’ == $pagenow && isset( $_REQUEST[‘step’] ) && 2 == $_REQUEST[‘step’] ) ) { return; } $active_plugins = (array) get_option( ‘active_plugins’, array() ); // Shouldn’t happen, but avoid duplicate entries just in case.

    #3391059

    macmanx
    Staff

    I don’t see any WordPress.com sites on your account here.

    What is the URL of the site you’re having trouble with?

    #3391379

    davidshaban
    Member

    I just created / added a WP site to my existing site, the WP is set to: davidshaban.com/store

    The issue appears when accessing the admin. Thanks.

    #3391422

    macmanx
    Staff

    That is a self-hosted WordPress.org site, which we really can’t help with here.

    To clear up any confusion, WordPress.com and WordPress.org are two different entities: http://support.wordpress.com/com-vs-org/

    WordPress.org has complete documentation for self-hosted/installed versions of WordPress.org at https://wordpress.org/support/ and support at https://wordpress.org/support/forums/

    #3391454

    davidshaban
    Member

    Ah my apologies. Thanks for your help.

You must be logged in to reply to this topic.