I am trying to post links and they will not show up

  • Author
    Posts
  • #1073574

    lizhumphrey
    Member

    Everytime I try to post a link, the link will not show up in the post. Or they will show up as the text codes with “title= the link” and the actual link.

    The blog I need help with is chasliz.wordpress.com.

    #1073683

    timethief
    Member

    I don’t copy and paste links into posts and pages. Is that what you are doing? I do what’s in this guide to for creating links in posts and pages: http://en.support.wordpress.com/links/
    This is the general link model:
    <a href="URL HERE">Highlighted anchor text here</a>
    This is the result Highlighted anchor text here

    Enter the anchor text you want to link to first.
    Then use your mouse to highlight that anchor text.
    Next click the chain icon in the editor and proceed to create the link.

    #1073684

    lizhumphrey
    Member

    Thanks. I am not copy and pasting, I go to “new Post” then click “link” and then put in the URL, title, and description. If you go look now at the most recent post, this is what it has instead of the link:

    title=”Housing Market Uptrend”>Housing Market Uptrend

    #1073685

    lizhumphrey
    Member

    It looks like the only way for it to work is to post in visual, not text, and link from there. It did work once I performed it that way

    #1073688

    timethief
    Member

    Please provide an active link starting with http:// to the post this is happening in.

The topic ‘I am trying to post links and they will not show up’ is closed to new replies.