I can't add GIFS: NO ADD MEDIA BUTTON

  • Author
    Posts
  • #1930345

    My wordpress account just updated itself and now I can’t add GIFS into it. Static pictures I can add into the gallery option below, but GIFS show up as a blank square in the gallery. I have been repeatedly directed to the “add media” button, which does not exist on my page. I researched this and found posts directing me to disable plug-ins, which I did. Still no luck. I am on Google Chrome. I even downloaded Mozilla Firefox and tried that platform. Same problem. I’m at my wit’s end. Any ideas? (I DON’T speak techie so please keep ideas/directions in English, thank you!)

    The blog I need help with is fastpraygive40days.wordpress.com.

    #1930406

    raincoaster
    Member

    If you were able to disable plugins, you’re not talking about http://fastpraygive40days.wordpress.com/ and need to be at WordPress.ORG for help.

    #1930411

    The advice I got was from wordpress.org. What do you mean?

    #1930439

    raincoaster
    Member

    Well, what’s the URL of the blog you’re talking about? We can’t help with a WP.org blog.

    #1930444

    as you can see above my website is a word press.com not a word press.org site

    #1930448

    lizthefair
    Staff

    This has been an issue for a day or so now for people using the “new post” button at the top-right portion of the page to start new posts. Here’s the community discussion about it:

    https://en.forums.wordpress.com/topic/posting-articles-2?replies=31

    If you start a post from your blog’s dashboard instead Dashboard>Posts>Add New you’ll have better luck.

    Also, it’s a bit confusing, but be sure to come to the WordPress.COM support forum for help with your blog (that’s here) from now on. The WordPress.org people are very helpful on .ORG installs, but they are focused on self-hosted blogs so they will recommend solutions that won’t always work here.

    #1930449

    Thanks so much I’ll try that!

    #1930463

    You are a genius, Liz, thank you so much! It worked :)

    #1930465

    amysigns
    Member

    I’m having the same problem. Can’t add media, no video button on several platforms, and now my edit can’t get blog I am trying to finish to even load.

    #1930466

    amysigns
    Member

    Also, what happened to spell check icon?

    #1930468

    timethief
    Member

    Sigh … here is what I posted yesterday in the first of threads on this issue.
    https://en.forums.wordpress.com/topic/posting-articles-2/page/2?replies=14#post-1927563

The topic ‘I can't add GIFS: NO ADD MEDIA BUTTON’ is closed to new replies.