I need paragraph breaks in my posts

  • Author
    Posts
  • #1087558

    wolffy83
    Member

    Hello,

    I have been working under the Oxygen theme for a few months without issue. However, my last post will not display paragraph breaks. How can I solve this problem?

    I do not have a great deal of knowledge working with raw HTML.

    Thanks.

    The blog I need help with is wolffy83.wordpress.com.

    #1087688

    raincoaster
    Member

    I see paragraph breaks in the last post. Make sure you are using Paragraph format on the Write Post page.

    #1087907

    I’ve got the same problem. I don’t see either a “Write Post” page (I’m trying to edit a new post that simply won’t honor the paragraph breaks I insert in the draft, after many attempts. I don’t see any “paragraph format” option anywhere, either. Help!

    #1087908

    raincoaster
    Member

    On the Advanced toolbar, on the left-hand side. If you only have one row of buttons in the visual editor, click the one on the far right, with the multicoloured buttons.

    If you are copy/pasting from a word processor, that’s your problem right there. You’re introducing HTML errors into the blog. To fix them and prevent more from being added, go to Settings->Writing and select “WordPress should correct invalidly nested XHTML” and save. Then Edit that post, changing anything at all, and Update. That forces the change to take effect.

    #1087909

    Thanks. I’m not sure what’s changed, but this had never been a problem until a few weeks ago. I’ve always pasted from Word text.

    #1087910

    raincoaster
    Member

    HTML errors are cumulative in nature. It goes along like nothing is wrong and then one day WHAMMO! If you change that setting now, you’ll never know what you saved yourself from.

    #1087911

    Thanks!

The topic ‘I need paragraph breaks in my posts’ is closed to new replies.