image gallery

  • Author
    Posts
  • #1092378

    clicknroll
    Member

    my image galleries stopped showing images. thumbnails are there alright, but when clicked for carusele mode, no images are showing.

    The blog I need help with is clicknroll.wordpress.com.

    #1092535

    timethief
    Member

    Please post an active link starting with http:// to the post or page you refer to.

    #1092537

    clicknroll
    Member
    #1092540

    timethief
    Member

    I’m sorry I cannot be of help in this case. I tagged this thread for Staff assistance. Please subscribe to this thread so your are notified when Staff respond.

    #1092542

    clicknroll
    Member

    ok
    thank you very much. hope this is just a glitch/

    #1092664

    zandyring
    Staff

    Hi there clicknroll,

    To enable the carousel, you need to insert your images in a gallery. To do so, go to “Add Media” as you normally would to add an image to your post, and instead of adding an individual image, change to “create gallery” view, and select all the images (or upload all the images) you’d like to include in your post. Click “create gallery” and then “insert into post.”

    When you click on one of your images, you will see the carousel!

    Here is more detailed information on the gallery:
    http://en.support.wordpress.com/images/gallery/

    Just let me know if this is not what you were trying to do, and I’ll be glad to help you further.

    Cheers!

    #1092666

    clicknroll
    Member

    hi zandyring!
    thanks for the quick reply.
    my galleries and carousels was in perfect working order until suddenly they stopped showing the photos :(
    i haven’t tried posting new ones yet.
    what should i do with the old ones that stopped working properly?
    all of my images stored in jpg formats, 72 dpi res and small file sizes.
    thanks
    tal

    #1092667

    zandyring
    Staff

    Hi tal,

    I’m really sorry you’re having this problem!

    Could you include a link here to one of your broken galleries, and I’ll take a peek?

    Cheers!

    #1092668

    clicknroll
    Member
    #1092669

    clicknroll
    Member

    i tried erasing and creating this gallery but the problem remains.

    #1092671

    zandyring
    Staff

    Hi there,

    I see what you mean! I’ve asked our internal team to take a look.

    I’ll let you know what they uncover!

    Cheers.

    #1092673

    clicknroll
    Member

    thank you very much!

    #1092674

    kford2007
    Member

    Hey, I’m having an issue with my image files. I used to be able to click on a picture I uploaded and it would open the photo in a different page. Now I can’t do that. I don’t know if it’s a setting somewhere or what but I didn’t have this problem until the new features were added.

    You can look here and try to click on photo.

    Also, where do we add youtube videos? I tried adding the link directly into my post and it didn’t work.

    #1092677

    zandyring
    Staff

    Hi Jenny,

    I can click on your image, and it does come up in a new page. If you’d like it to come up in an attachment page, however, that’s something you need to enable when you add the image to the post. You can see that better illustrated here:
    http://en.support.wordpress.com/images/image-settings/

    The attachment page shows the image with the title, caption (if there is one), and the blog header.

    You should be able to add YouTube videos directly to your visual editor as you create a new post. Can you link me to a post or draft with this isn’t working for you?

    Cheers!

    #1092696

    zandyring
    Staff

    Tal,

    This should be working correctly for you now! Just let me know if you’re still having issues (you may want to clear your cache to be on the safe side. Here is more information about how to do that:
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/)

    Cheers!

    #1092699

    clicknroll
    Member

    yes, it’s ok now. i haven’t got a clue what went wrong, but now it’s fixed!
    thank’s for your quick response and help.
    i’m having a lot of fun using wordpress :)

    #1092702

    zandyring
    Staff

    I’m glad you’re having fun :) Enjoy!

The topic ‘image gallery’ is closed to new replies.