Image is uploaded but can’t see on page -Inove theme

  • Author
    Posts
  • #483978

    I am using the Inove theme and am trying to put a photo that I have uploaded to the media gallary on the first page.
    I am trying to put a jpg image on the first page of my blog..

    I have multiple problems with this so far and no image shows when I preview the page. I have three uploaded images – all the same image – but nothing is showing.

    According to the adding image instructions.. I was supposed to go the edit page.. and put my cursor at the page where the image is to be uploaded.. I put the cursor there and clicked upload image.. I did that (not sure I did it right) and no image shows..

    Can anyone help me upload my image (it is jpeg image). The image is just a face shot but it is about 700 by 500. I don’t want the image to cover the full screen.. Just about a 2″by2″ square in the upper right (or left) corner of the front page.. I have tried the full size and thumbnail and whatever I select.. I still see no image on the edited page.

    Brand new at this and could use some help! (:

    The blog I need help with is dallasmeterdetective.wordpress.com.

    #484116

    sl1k
    Member

    According to the adding image instructions.. I was supposed to go the edit page.. and put my cursor at the page where the image is to be uploaded.. I put the cursor there and clicked upload image..

    If I under stood you correctly you have opened up the page to be edited via the editor and clicked where you want the photo.

    After uploading the photo did you click » “insert into post” button then click » “Update” on the editor page ?

The topic ‘Image is uploaded but can’t see on page -Inove theme’ is closed to new replies.