Image uploader not working.

  • Author
    Posts
  • #979225

    When I try to add an image to the library, and click “select files”, nothing happens. Same result when I try to use the browser uploader. This happens in Chrome, Firefox and IE. And yes, I have cleared my cache in all three. Thoroughly. This just started happening today. The Featured Image uploader is working. Please help.

    The blog I need help with is lalechedecoco.com.

    #979326

    supportbot
    Member

    The blog you specified at lalechedecoco.com does not appear to be hosted at WordPress.com.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you’ll find help at the WordPress.org forums.

    If you don’t understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It’ll help people to answer your question.

    This is an automated message.

    #979328

    When I try to add an image to the library, and click “select files”, nothing happens. Same result when I try to use the browser uploader. This happens in Chrome, Firefox and IE. And yes, I have cleared my cache in all three. Thoroughly. This just started happening today. The Featured Image uploader is working. Please help.

    The blog I need help with is lalechedecoco.com.

The topic ‘Image uploader not working.’ is closed to new replies.