image won't show in my primary sidebar

  • Author
    Posts
  • #1111699

    msoser
    Member

    I’ve published my blog (hooray). In Firefox, all the images show up. In Safari, the image widget in my Primary Sidebar does not display. A question mark comes up instead. When I looked at the image through the Library and tried to edit it, a message came up saying “cannot save image megadata.” I don’t know if this is part of the problem, but the photo is certainly there, and the text that is supposed to pop up when the photo doesn’t display does not come up. I’ve tried making the image smaller. I’ve tried clearing my cache and changing the name of the image. Any other ideas?

    The blog I need help with is streetsofisrael.wordpress.com.

    #1111800

    timethief
    Member

    I see your gravatar image in a widget in the sidebar of the blog.
    Is that the image you are referring to or not?

    #1111801

    timethief
    Member

    On the other side I see a small image of a street scene. I am using Firefox 17.

    Will you please tell us exactly which version of Safari you are using by checking here if necessary? http://www.whatbrowser.org/

    #1111832

    msoser
    Member

    No, it’s not the gravatar, and it’s not the image just below the header and tag line. It’s on the left sidebar at the bottom, below the text about what the blog is about. It’s an image of a Jerusalem market. I’m using Safari 5.1.7, and I’ve checked all my preferences to make sure they’re not the problem.

    #1111833

    timethief
    Member

    The left “sidebar” on Ari is fixed. At the top of it directly below
    Streets of Israel
    Spotlighting the personalities behind Israel’s street signs
    I see the market image

    #1111834

    timethief
    Member

    Note: The left sidebar is fixed in this theme so it is safe to not to have many widgets in the left sidebar for your readers who are viewing from smaller screens. http://theme.wordpress.com/themes/ari/

    #1111948

    msoser
    Member

    So you’re suggesting that I remove the widget?

    #1111950

    timethief
    Member

    I don’t have a Safari browser so I tagged this thread for Staff to assist you.

    #1112074

    zandyring
    Staff

    Hi there msoser,

    I checked your image, and I couldn’t find anything wrong… I ended up re-linking the image URL (copying and pasting) and that seemed to do the trick!

    Let me know if this gives you any more trouble!

    #1112079

    msoser
    Member

    So far, so good. Thanks, zandyring.

    #1112097

    zandyring
    Staff

    Great!

    I’m going to close the thread, but if you have the issue again, please feel free to start a new one and tag it.

The topic ‘image won't show in my primary sidebar’ is closed to new replies.